Stanovisko ODS k referendu o brněnském nádraží

• Referendum k brněnskému nádraží svým načasováním, manipulativními a zavádějícími otázkami i kroky aktivistů jde proti zájmům města Brna, jeho budoucnosti a rozvoji.
  • Kampaň aktivistů vyvolává záměrně nesprávný dojem, že lidé budou rozhodovat mezi dvěma relevantními, státem posuzovanými variantami Nádražím pod Petrovem a Nádražím u Řeky, když otázky referenda ve skutečnosti směřují k zablokování obou těchto variant.
  • Cílem referenda zelených není opravdové zjištění názorů občanů, když ti nemají k dispozici státem teprve prováděné odborné posouzení obou variant včetně finančních dopadů, ale jen a pouze zviditelnění aktivistů a jejich snaha o získání politické moci, funkcí a peněz z veřejných rozpočtů. ODS VYZÝVÁ členy i příznivce ODS a občany města Brna, aby se tohoto zeleného referenda z výše uvedených důvodů neúčastnili.nadrazi
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.